STICHTING Health for Nepal      
Steun de kansarme kinderen;  NL 72 INGB 0007747860
 
 

Actualiteiten 2011 en 2012

December 2011 Praktijkschool de Sprong sponsort onze stichting door middel van  de opbrengst kerstmarkt.

Januari 2012

Praktijkschool de Sprong geeft een donatie aan de stichting die besteed zal worden voor het aankopen van een buffelo. Deze is voor het gezin van Raju, die zelf zeer zwaar gehandicapt is. Deze buffelo bleek zwanger te zijn en dus werd er een koetje geboren. De kinderen kregen voor het eerst melk! Van de opbrengst van de melk: € 0,10 per liter, kunnen ze medicijnen kopen.

 17 december 2012 

Praktijkschool De Sprong in Deurne heeft de stichting uitgenodigd om voorlichting te geven wat zij zoal doen. De kinderen hadden unaniem gestemd dat de opbrengst van hun kerstmarkt zou gaan naar Stichting Health for Nepal. Naar aanleiding van een powerpointpresentatie hebben zij mogen ervaren hoe het is om een kind te zijn in Nepal. Een leerzame les die indruk maakte op de kinderen. Allen kregen een kleine Nepalese attentie als aandenken.

20 december 2012 

Kerstmarkt op Praktijkschool De Sprong. De kinderen waren weer zeer creatief geweest met van alles en nog wat. Veel loten verkocht en ook nog op de markt zelf. Ook de Stichting was present en had een kraHier kunt u content plaatsen.